VAKANTIE PERIVOLOS

Perivolos voor strandvakantie

Genieten van een strandvakantie

Geen stress aan het strand en in de zon

ontdek perivolos

Hier hoef je echt helemaal niks te doen

daarom perivolos

Even wat anders op het drukke Santorini

Perivolos tips

Perivolos is een rustige en luxe vakantiebestemming in het zuidoosten van Santorini. Een echte strandvakantiebestemming met een lang en breed donkerkleurig zandstrand. Beach bars, tavernes, restaurants en accommodaties liggen hier langs de kustweg. Ze liggen niet pal op elkaar, waardoor je niet het gevoel krijgt van massatoerisme.

Het strand van deze badplaats is grotendeels georganiseerd met ligbedden en parasols. Horeca-uitbaters van beach bars serveren hier hun drankjes, snacks en maaltijden tot op het strand. Dat is namelijk wel zo gemakkelijk als je hier vakantie aan het vieren bent. De badplaats strekt zich uit over enkele kilometers en loopt naadloos over in Perissa. Dit is een voorbeeld van beach style op zijn Grieks.

Later op de middag is het druk in de hippe strandtenten met DJ’s. Tot in de late uurtjes is het dan gezellig in deze badplaats. Echte bezienswaardigheden zijn er overigens niet. En daar heeft de gemiddelde toerist hier ook geen behoefte aan.

De zeebodem van deze bestemming loopt vrij snel af. Door het donkere zand lijkt het zeewater al snel veel dieper. Voor kinderen is dit niet het beste strand op het eiland.