VAKANTIE naar santorini

Santorini vakantie aanbiedingen

alle reizen naar santorini

Lekker wegdromen over je vakantie

Ontdek aanbiedingen

Zoek en boek je reis naar Santorini

daarom santorini

Een unieke Griekse vakantiebestemming

Vakantietips

Santorini is een populaire vakantiebestemming en vaak voor vakanties en reizen met een verblijf van maximaal 15 dagen.Vergelijk en boek een Santorini last minute en ontdek dit schitterende en unieke Griekse eiland. Bekijk de reizen en aanbiedingen naar Santorini. Dagelijks worden de last minute vakanties naar Oia, Kamari, Perissa en Thira ge-update en voorzien van nieuwe prijzen.

Op Santorini vind je veel kleinere hotels en appartementen. Uiteenlopend van eenvoudig tot zeer luxueus met een schitterend uitzicht over de vulkaan en privé zwembaden. Een overnachting vinden bij aankomst op de luchthaven of in de haven zal nooit een probleem zijn op Santorini. Tegenwoordig hebben de meeste hotels hun eigen website en kun je veel accommodaties op Santorini vinden op hotelboeking websites. Regelmatig zijn hier interessante en zeer goede last minute aanbiedingen te vinden. Ga je op vakantie buiten de schoolvakanties dan is de keuze voor een goedkoop vakantie adres op het Griekse eiland nog veel groter.

Voordelige vliegtickets naar Santorini zijn er een stuk minder. Vanaf Schiphol en ook vanaf Brussel vliegt men rechtstreeks op de luchthaven van het eiland van eind april tot en met oktober. Echter betreft het hier een vlucht per week en vaak gecombineerd met buureiland Mykonos. Het aantal vrije stoelen is dus beperkt en dat resulteert in hogere prijzen voor de vliegtickets. Je kunt ook via Athene vliegen en proberen een voordelige vlucht te boeken naar Santorini. De binnenlandse vluchten gaan vrijwel dagelijks en zijn een stuk voordeliger.